Forum Rodzin Osób Niepełnosprawnych Razem Możemy Więcej

Pełna wersja: Otwarcie "Miasteczka Miłosierdzia".
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak już wspomniałem wcześniej?30.05. Byłem wraz z Jurkiem na otwarciu „Miasteczka Miłosierdzia” w Warszawie na Krak. Przedmieściu. Było tam wiele Stowarzyszeń i Fundacji wspierających i pomagających ON. Prezentowane były programowe działania i cele tych wszystkich organizacji. Natomiast my staraliśmy się zainteresować ich naszymi działaniami, oraz zapraszaliśmy do aktywnego wsparcia naszych działań podczas pikiety 09.09. Powiem, wprost, że spotkaliśmy się z bardzo ciepłym przyjęciem i zrozumieniem i myślę, że udało się nam zainteresować poszczególne Stowarzyszenia i Fundacje naszymi działaniami i obiecali nas wesprzeć na pikiecie. Rozdaliśmy około 200 ulotek z informacją o pikiecie i teraz czekamy na odzew. Podsumowując, była to pracowicie spędzona niedziela.
[attachment=685][attachment=686][attachment=687][attachment=688][attachment=694]
Kilka foto z naszej pracowitej niedzieli.
[attachment=695][attachment=696][attachment=697][attachment=698][attachment=699]
Dziękuję Jurkowi i Henrykowi za inicjatywę. Mam nadzieję, że 9 września będzie nas wielu pod KPRM.
Przekierowanie