Forum Rodzin Osób Niepełnosprawnych Razem Możemy Więcej

Pełna wersja: Akcja Kartka do Mikołaja.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Zapraszamy wszystkich do akcji wysyłania kartki do mikołaja, Poniżej znaduje się wzór kartki i adres na który należy wysyłać.

Premier R.P. Donald Tusk
Al. Ujazdowskie 1/3
00-583 Warszawa
a mnie brakuje tu nadal podpisu - nie wiadomo kto zwraca się do prezesa rady ministrów no
O ile pamiętam to mieliśmy własnoręcznie się podpisywać np Maria mama niepełnosprawnej Marysi
Dzieki serdeczne ,kartka super napewno wysle
Czy można już wysyłać?Podpisujemy się pod ulotką?
Wklejam ulotkę dot. listu do Mikołaja z logo forum, bo Heniu o logo zapomniał...

Pytanie 1: jaki jest termin akcji tzn. od kiedy do kiedy wysyłamy listy?
Pytanie 2: nie można by tego listu zrobić bardziej wyraźnego? Bo jakiś blady i mało ostry się drukuje... Dzięki.
Spróbuj poprawic jakosc w picasso ja tak zrobilam
KOCHANI list wysyłamy od Teraz do śW. Bozego Narodzenia . MONIKA kolorystyka zostaje bo byłoby już za dużo zamieszania .jakosc moze zalezec od drukarki u mnie wygląda naprawde niezle mam spore ilosci Listu skserowanego i biało czarny tez jest ok.
Jeżeli macie mozliwość list do Sw.Mikołaja rozreklamujcie na innych forach, nie tylko dla ON.
Poproście sąsiadów i znajomych o wsparcie naszych najpilniejszych postulatów...
Moja rodzina, sąsiedzi oraz znajomi odniesli sie ze zrozumieniem.
Ja jedynie wydrukowałam, skserowałam i rozdałam list oraz adres na który należy go wysłać.
Teraz postaram sie zainteresować mediaHuh
Zaproponowałam, aby wysyłali od 23 listopada 2009r do 23 grudnia 2009r.
(18-11-2009 18:24 )iwonah napisał(a): [ -> ]MONIKA kolorystyka zostaje bo byłoby już za dużo zamieszania .jakosc moze zalezec od drukarki u mnie wygląda naprawde niezle mam spore ilosci jistu skserowanego i biało czarny tez jest ok.
U mnie wyszło fatalnie i w kolorze i czarno-białe. W kolorze Mikołaj jest różowy, a w wersji czarno białej wszystko jest rozmazane i blade. Drukarkę mam dobrą i inne rzeczy drukują się OK.
Ann29 - dziękuję za radę, ale nie wiem jak działa program picasso, chyba nawet takowego nie mam Sad
Nie dałoby się tego listu wkleić w takiej jakości w jakiej wkleił go Sławek? Wtedy było bardzo ładnie.
Stron: 1 2
Przekierowanie